Pollare & Fartgupp

Vi är specialister på allt som rör lås, från installation till reparation och underhåll. Oavsett om ni behöver byta ut ett enskilt lås eller hela fastighetens låssystem, så står vi redo att hjälpa er.

Vi förstår att säkerhet är en hög prioritet för alla fastighetsägare och att varje fastighet har unika behov. Därför erbjuder vi en rad skräddarsydda lösningar som passar just era behov och budget. Vi har en bred erfarenhet inom branschen och är uppdaterade med de senaste teknikerna och innovationerna på marknaden för att kunna erbjuda er de mest effektiva och högkvalitativa produkterna som finns tillgängliga.

Lås & Cylindrar
Vi levererar och installerar nycklar & cylindrar från välkända EVVA & ASSA.
Oavsett om ni är ute efter att öka säkerheten på cylinder till en dörr, ett cylinderbyte efter att
nycklar tappats bort, ifall ni vill byta hela fastighetens cylindrar – då kan vi hjälpa er!
Tillsammans med er så upprättar vi ett låssystem anpassat efter era behov och önskemål.

blank

Våra kvalificerade låstekniker är experter på att reparera och underhålla lås, cylindrar och handtag för att se till att de fungerar optimalt och säkert. Vi är väl medvetna om att problem med lås kan uppstå när som helst och det är därför vi har en flexibel och snabb service som passar er.

Elslutbleck och elektromekaniska låshus
Elslutbleck och elektromekaniska låshus underlättar vardagen, men de kräver underhåll och
ibland så behöver de bytas ut. Vi både utför service och nyinstallation av elslutbleck & elektriska låshus. Om det är en äldre fastighet så finns det en stor sannorlikhet till att vi kan uppgradera era befintliga elslutbleck från en äldre modell till en ny och modern – förutom att det
ökar säkerheten och tillförlitligheten så är de nya modellerna oftast billigare i inköp.

Trycken & Handtag
Vårt sortiment av trycken är också omfattande, med många olika material och finishar som krom, brunoxid, mattborstad krom, matt mässig och högglanspolerad mässing. Vi kan också erbjuda dörrtrycken med trädetaljer för en mer traditionell look. För att uppnå en enhetlig stil kan vi erbjuda beslag som matchar dina trycken och detaljer som siffror till huset i matchande färg och finish. Vi kan även hjälpa dig med detaljer som toalettbeslag och nyckelskyltar till innerdörrar.

Är du redo? Vi är det.