Passersystem

Kodlås och "blipp"-lösningar

Vi på Vector Security Group erbjuder helhetslösningar för ingångar och genomgångar. Vi installerar porttelefoner och passersystem i både nyproducerade och äldre fastigheter. Vi har lösningar som passar alla typer av företag, fastigheter och butiker.

Ett passersystem är den optimala lösningen om du vill ha full kontroll på vilka som vistas i lokalen. Det ökar säkerheten, minskar kostnaden för nyckelhantering och underlättar för personalen. Genom att installera ett passersystem undviker man problem med nycklar på drift, dörrar som lämnas olåsta, stök i tvättstugan eller obehöriga personer i garaget. Endast de som har behörighet får tillträde till lokalen och det går snabbt och enkelt att spärra en borttappad tag eller magnetkort.

Vi erbjuder även säkra och effektiva bokningssystem för tvättstugan, gymmet, bastun eller bostadsrättens övernattningslägenhet. Bokningen kan ske via en bokningspanel, via internet eller med en app.

Vi är utbildade inom samtliga kravställare.

Entreprenad passersystem

Vi är också specialiserade på att utföra installationer inom större projekt för passersystem och nyckelfria lösningar. Oavsett om det handlar om kommersiella fastigheter, offentliga byggnader eller andra omfattande projekt, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att automatisera era tillträdesmiljöer.

Våra erfarna installatörer är inte bara utbildade inom olika fabrikat på marknaden, utan vi har även omfattande kunskaper och erfarenhet av att följa de specifika krav och standarder som ställs inom branschen för passersystem och nyckelfria lösningar. Vi är väl förtrogna med de relevanta riktlinjerna och bestämmelserna, vilket inkluderar att följa branschstandarder och säkerhetskrav för passersystem. Vi strävar alltid efter att uppfylla och överträffa dessa krav för att säkerställa att våra installationer är av högsta kvalitet och följer branschens bästa praxis.

Dessutom är dokumentation en viktig del av vårt arbete. Vi förstår betydelsen av att ha korrekt dokumentation för varje installation, både för att säkerställa fullständig transparens och för att möjliggöra korrekt underhåll och service av era passersystem och nyckelfria lösningar. Vi dokumenterar våra installationer noggrant och tillhandahåller relevant dokumentation enligt kraven för att säkerställa att ni har all nödvändig information om era system för att kunna hantera dem på bästa sätt.

Oavsett storleken på ert projekt eller de specifika krav ni har, kan ni lita på att vi levererar pålitliga och professionella installationer av passersystem och nyckelfria lösningar. Vårt mål är att erbjuda er den bästa lösningen för att automatisera era tillträdesmiljöer och skapa en enklare och säkrare tillträdesupplevelse för alla användare. Vi strävar efter att vara er pålitliga partner och leverera högkvalitativa resultat som överträffar era förväntningar.

Litet som stort system

Litet som stort, har ni bara behov av en brickläsare eller ett större antal så bistår vi er med våran hjälp, vi bygger alltid skalbara lösningar för att kunna utöka i framtiden.
Vi har kunskap och erfarenhet inom olika typer av passersystem och nyckelfria lösningar och kan erbjuda skräddarsydda installationer som passar era specifika behov.

Vi specialiserar oss på att installera och anpassa passersystem för att erbjuda smidig och säker åtkomstkontroll i olika typer av byggnader. Genom att implementera passersystem kan ni eliminera behovet av traditionella nycklar och istället använda elektroniska kort, kodlås eller biometriska identifieringar för att kontrollera åtkomst. Vi kan installera passersystem på slagdörrar och skjutdörrar för att skapa enkel och säker passage för användarna.

Förutom passersystem kan vi erbjuda nyckelfria lösningar som använder sig av den senaste tekniken för att möjliggöra bekväm och säker åtkomst till era lokaler. Det kan inkludera användning av mobila appar, fjärrstyrning och andra innovativa lösningar. Vi kan anpassa installationen för att passa era behov och integrera dessa nyckelfria system med era befintliga dörrkomponenter.

Oavsett om ni behöver passersystem eller nyckelfria lösningar, kan ni lita på att våra erfarna installatörer har expertkunskap och kompetens för att hantera installationen. Vi analyserar era behov noggrant och erbjuder er rätt typ av system för att maximera tillgänglighet, säkerhet och användarupplevelse i era lokaler. Vårt mål är att erbjuda er den bästa lösningen för att skapa en enkel och säker tillträdesupplevelse för alla användare i er fastighet.

Kostnadsfritt serviceavtal

För att säkerställa att allt fungerar som det ska långsiktigt är det viktigt med ett serviceavtal. Detta kan komma som en överraskning för många och uppfattas som en oväntad extra kostnad.
Hos oss har vi dock valt en annan strategi. Vi inkluderar alla serviceaspekter i priset, vilket innebär att ni slipper obehagliga överraskningar och extrakostnader längs vägen.

Genom att erbjuda en helhetslösning där serviceavtalet ingår, strävar vi efter att erbjuda en smidig och bekymmersfri upplevelse för våra kunder. Vi är medvetna om vikten av att upprätthålla fungerande och pålitliga passersystem och nyckelfria lösningar, och vi vill underlätta för er genom att ta hand om alla nödvändiga service- och underhållsåtgärder.

Vårt inkluderade serviceavtal innebär att ni kan vara trygga med att era passersystem och nyckelfria lösningar kommer att få regelbunden service och underhåll av våra professionella tekniker. Vi ser till att allt från rutinmässig kontroll och rengöring till eventuella reparationer eller uppgraderingar hanteras utan att ni behöver oroa er för extra kostnader. Vår målsättning är att era system alltid ska vara i optimalt skick och att ni kan dra full nytta av deras funktioner och prestanda utan bekymmer.

Genom att välja oss och vårt inkluderade serviceavtal kan ni fokusera på er verksamhet och vara säkra på att era passersystem och nyckelfria lösningar kommer att fungera på bästa sätt under garantiperioden. Vi strävar efter att erbjuda er den bästa möjliga servicen och supporten för att säkerställa er fulla tillfredsställelse och långvarig nytta av era investeringar i passersystem och nyckelfria lösningar.

Passersystem med kort eller blipp

Vi erbjuder hosting på våra egna servrar för att uppnå maximal säkerhet och effektivitet. Datan i passer- och bokningssystemet lagras på dessa servrar, som kopplas till respektive fastighet/område. Behöriga personer kan enkelt komma i kontakt med servern för kontroll eller justeringar, och detta kan även utföras av Vector om så önskas.

Vi håller oss ständigt uppdaterade kring de varumärken vi rekommenderar och har ett nära samarbete med deras tillverkare. Vi strävar alltid efter att vara den bästa installationsrådgivaren kring den lösning som passar bäst för just era behov. Vi erbjuder en rad olika produktlösningar och plattformar för port och passersystem, däribland Axema, RCO, Step-Access.
Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er installera rätt lösning för ert behov.

Är du redo? Vi är det.