Dörrautomatik

Automatiska dörröppnare

Vi specialiserar oss på att automatisera dörrmiljöer!
En allt mer populär lösning för att underlätta in- och utpassage i fastigheter är att installera dörrautomatik. Detta alternativ är särskilt användbart för bostadsrättsföreningar där det dagligen rör sig många människor, utöver att detta hjälper dom som har behov av tillgänglighetsanpassning så är det även bekvämt i vardagen, exempelvis när man kommer med matkassar eller har en barnvagn.

Vi utför bostadsanpassningar som är skräddarsytt efter personens behov.

Vi vänder oss till alla typer av kunder, oavsett om du är privat eller vill utöka i erat företag/BRF.
Våra erfarna installatörer kan installera dörröppnare både inomhus och utomhus på enkel- eller pardörrar. Dessutom utför vi integrationer med befintliga säkerhetssystem såsom porttelefoner eller passersystem.

Genom att automatisera så sparar ni både på energi och kostnader, ni får en tryggare och säkrare fastighet eftersom automatiken säkerställer att dörren går i lås.

Vi är utbildade inom samtliga kravställare.

Entreprenad dörrautomatik

Vi är också specialiserade på att utföra installationer inom större projekt. Oavsett om det handlar om kommersiella fastigheter, offentliga byggnader eller andra omfattande projekt, kan vi leverera skräddarsydda lösningar för automatisering av dörrmiljöer.

Våra erfarna installatörer är inte bara utbildade inom de olika fabrikaten på marknaden, utan vi har även omfattande kunskaper om och erfarenhet av att följa de specifika krav och standarder som ställs inom branschen. Vi är väl förtrogna med SSEN16005 och BSB (Brandskyddsbeskrivning) som är viktiga riktlinjer och bestämmelser för dörrautomatik. Vi strävar alltid efter att uppfylla och överträffa dessa krav för att säkerställa att våra installationer är av högsta kvalitet och att de följer branschens bästa praxis.

Dessutom är dokumentation en viktig del av vårt arbete. Vi förstår betydelsen av att ha korrekt dokumentation för varje installation, både för att säkerställa fullständig transparens och för att möjliggöra korrekt underhåll och service av dörrautomatiken. Vi dokumenterar våra installationer noggrant och tillhandahåller relevant dokumentation enligt kraven för att säkerställa att ni har all nödvändig information om er dörrautomatik.

Oavsett storleken på ert projekt eller de specifika krav ni har, kan ni lita på att vi levererar pålitliga och professionella installationer av dörrautomatik. Vårt mål är att erbjuda er den bästa lösningen för att automatisera era dörrmiljöer och skapa en enklare och säkrare tillträdesupplevelse för alla användare.

Slagdörr eller skjutdörr

Vår expertis sträcker sig till att installera automatisk dörröppning oavsett vilken typ av dörrmiljö ni har. Vi har kunskap och erfarenhet inom olika typer av dörrautomatik och kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar era specifika behov.

Våra främsta specialiteter inkluderar installation av slagdörrsautomatiker och skjutdörrsautomatiker. Slagdörrsautomatiker är idealiska för att automatisera vanliga in- och utgångar där det finns traditionella dörrar. Med en smidig och pålitlig automatisk öppningsmekanism kan ni förbättra tillgängligheten och användarvänligheten för alla som passerar genom dessa dörrar.

För miljöer där skjutdörrar används, kan vi installera skjutdörrsautomatiker som ger enkel och bekväm passage. Oavsett om det är inomhus eller utomhus, kan vi anpassa installationen för att säkerställa att skjutdörrarna öppnas och stängs smidigt och säkert.

Utöver slagdörrsautomatiker och skjutdörrsautomatiker, erbjuder vi också installation av andra typer av dörrautomatik. Karuselldörrsautomatiker är perfekta för högtrafikerade områden där det krävs en kontinuerlig och snabb passagemöjlighet. Golvautomatiker är en populär lösning för att automatisera dörröppning i till exempel entréer och hisslobb. Grindautomatiker används främst för att automatisera och säkra in- och utfarter på exempelvis parkeringsplatser och industrimiljöer.

Oavsett vilken typ av dörrmiljö ni har, kan ni lita på att våra erfarna installatörer har expertkunskap och kompetens att hantera installationen. Vi analyserar era behov noggrant och erbjuder er rätt typ av dörrautomatik för att maximera tillgängligheten, säkerheten och användarupplevelsen i er fastighet.

Kostnadsfritt serviceavtal

För att säkerställa att garantin på er maskin bibehålls, krävs det numera att man har ett serviceavtal. Detta krav kan komma som en överraskning för många och uppfattas som en oväntad extra kostnad. Hos oss har vi dock valt en annan approach. Vi inkluderar alla serviceaspekter i priset, vilket innebär att ni slipper obehagliga överraskningar och extrakostnader längs vägen.

Genom att erbjuda en helhetslösning där serviceavtalet ingår, strävar vi efter att erbjuda en smidig och bekymmersfri upplevelse för våra kunder. Vi är medvetna om vikten av att upprätthålla en fungerande och pålitlig maskin och vi vill underlätta för er genom att ta hand om alla nödvändiga service- och underhållsåtgärder.

Vårt inkluderade serviceavtal innebär att ni kan vara trygga med att er maskin kommer att få regelbunden service och underhåll av våra professionella tekniker. Vi ser till att allt från rutinmässig kontroll och rengöring till eventuella reparationer eller uppgraderingar hanteras utan att ni behöver oroa er för extra kostnader. Vår målsättning är att er maskin alltid ska vara i optimalt skick och att ni kan dra full nytta av dess funktioner och prestanda utan bekymmer.

Genom att välja oss och vårt inkluderade serviceavtal kan ni fokusera på er verksamhet och vara säkra på att er maskin kommer att fungera på bästa sätt under garantiperioden. Vi strävar efter att erbjuda er den bästa möjliga servicen och supporten för att säkerställa er fulla tillfredsställelse och långvarig nytta av er investering.

Dörrautomatik öppen

Vi utför också service på redan installerade dörröppnare och har lång erfarenhet av att tillgänglighetsanpassa olika typer av fastigheter och dörrar. Hos oss kan du välja bland toppmoderna lösningar från olika tillverkare för att hitta den bästa passande dörrautomatiken för din brf eller förening i Stockholm.

Vi riktar oss mot alla som har en dörrautomatik! Oavsett om ni är en bostadsrättsförening eller är privat, erbjuder vi även våra tjänster till större entreprenader och nyproduktion av bostäder. Våra erfarna installatörer kan anpassa och integrera dörrautomatik på ett smidigt och säkert sätt för att möta de specifika kraven för ditt projekt. Oavsett om det gäller enkel- eller pardörrar, inomhus eller utomhus, kan vi hjälpa till att installera en toppmodern dörrautomatik som underlättar för människor att komma in och ut från byggnaden. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa lösningar och professionell service till våra kunder inom både privat och offentlig sektor.

Är du redo? Vi är det.