Bättre säkerhet? Ny säkerhet?
Läs mer om hur du kan bidra till en långsiktig vision och ett bättre samhälle genom oss på Vector Security Group.

Moderna & säkra lösningar på ett enkelt sätt för er.
Våran arbetsmodell gör det enkelt för er som slutkund där vi axlar det tunga och tråkiga.
Genom vårat moderna arbetssätt så kan vi hålla kostnaderna låga vilket reflekterar av sig direkt mot er, detta i kombination med att även resultatet blir bättre.

Vilka är vi?

Vi på Vector Security Group är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda säkerhetslösningar som är anpassade efter era specifika behov och önskemål. Med vår gedigna branscherfarenhet och uppdaterade kunskap om de senaste teknikerna och innovationerna på marknaden kan vi erbjuda våra kunder de mest effektiva och högkvalitativa säkerhetsprodukterna som finns tillgängliga idag.

Vår höga kompetens och erfarenhet gör att vi kan erbjuda en rad olika säkerhetslösningar som passar både små och stora företag. Oavsett om du vill ha kamerabevakning, inbrottslarm eller passersystem, så kan vi hjälpa dig att välja de lösningar som bäst passar dina behov.

Våran Vision

Vår vision är att vara en helhetsleverantör inom säkerhetssystem och erbjuda exceptionellt arbete som gör oss till det självklara valet för dig och ditt företag. Vi tror på att bygga starka och långvariga relationer med våra kunder genom att erbjuda högsta kvalitet på produkter och tjänster. Därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera den högsta möjliga standarden på vårt arbete.
Genom att tänka långsiktigt så säkerställer vi en god fundamental grund för företaget, detta ska ta hänsyn till Sverige och vårat samhälle, våra kunder och våra anställda – Detta är våra tre grundstenar.

För er som kund så bidrar ni även till detta och av samma anledning så är vi även lyhörda för vad som är viktigt för er och vad ni tycker att vi ska fokusera på.

Vector Security Group AB

Vector Security Group AB

Vad vi värnar om

Sverige och vårat samhälle.

Förutom att vi vill öka säkerheten och tryggheten i vårat samhälle som vi alla lever i så bidrar vi även ekonomiskt till organisationer som främjar Sveriges befolkning – vi vill bidra till utveckling, forskning, sjukvård och undervisning.

Våra kunder.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med oss och det ska vara en självklarhet att välja oss. Istället för att fokusera på en maximerad vinst så vill vi fokusera på en kundnöjdhet och att vi alltid levererar en slutprodukt av hög kvalité.

Våra anställda.

Som anställd hos oss ska man kunna utvecklas, inte bara professionellt inom yrket även utom som en person utanför arbetet. Genom att vara lyhörda, erbjuda väl tilltagna förmåner och ha en schysst fundamental strategi ska vi ha en god arbetsplats.

Tänka långsiktigt.

De tre tidigare nämnda grundstenarna ska alltid förenas med en långsiktig tanke. Vi ska inte tänka kortsiktigt utan vi ska ha ett långsiktigt tänk som gynnar relationen mellan Vector och Sverige, kunderna & anställda hos oss.

Vill ni dela med er av era tankar om oss eller har ni en bra tanke om hur vi kan utvecklas som företag så kan ni kontakta oss när som, vi är lyhörda!
Ni kan maila oss när som på info@vectorsecurity.se och varje meddelande kommer följas upp i våra kvalitetsmöten.
På detta sätt gynnar det både oss i våran utveckling men även det resultat ni som kund får uppleva.

2023 har vi valt att bidra till forskning och läkemedelsutveckling inom Alzheimer’s, närtrygghet i Stockholms län och brottsförebyggande organisationer.
Är ni kund hos oss idag och vill veta mer detaljerad information om våra grundstenar, vad vi bidragit med hittills och vad våra framtida tankar är, kanske du har några förslag på vad du själv tycker är viktigt?
Hör av dig!
Detta är något som vi tar upp på styrelsemöten 2 gånger/år och vi ser fram emot att höra av från dig och vad du tycker är viktigt att bidra till.