Serviceavtal

Regelbundna revisioner, reparation och service

Vi tillhandahåller fördefinierade serviceavtal på olika nivåer, men vi kan också skapa anpassade avtal för kunder med specifika behov. Genom dessa avtal går vi igenom dina installationer ett visst antal gånger om året, för att undvika kostsamma driftstopp eller problem med utrustning som batterier, lås eller kameralinser.

Vi erbjuder serviceavtal till alla typer av objekt, oavsett om det är en industri, flygplats, flerbostadshus eller köpcentrum. Vi har alla nödvändiga certifieringar inom säkerhetsbranschen och bred kunskap och erfarenhet av en mängd olika produkter och miljöer. Vi kan därför hjälpa dig att hitta det bästa upplägget för att ta hand om dina säkerhetslösningar.

Vi arbetar i enlighet med samtliga kravställare.

Entreprenad serviceavtal

Vi erbjuder serviceavtal i större projekt.
Oavsett om det handlar om kommersiella fastigheter, offentliga byggnader eller andra omfattande projekt, kan vi leverera skräddarsydda lösningar för att säkerställa att era system och utrustning fungerar optimalt.

Våra erfarna tekniker är inte bara utbildade inom olika fabrikat på marknaden, utan vi har även omfattande kunskaper och erfarenhet av att följa de specifika krav och standarder som ställs inom branschen. Vi strävar alltid efter att uppfylla och överträffa dessa krav för att säkerställa att våra installationer är av högsta kvalitet och följer branschens bästa praxis.

Dessutom är dokumentation en viktig del av vårt arbete. Vi förstår betydelsen av att ha korrekt dokumentation för varje installation, både för att säkerställa fullständig transparens och för att möjliggöra korrekt underhåll och service av era system och utrustning. Vi dokumenterar våra installationer noggrant och tillhandahåller relevant dokumentation enligt kraven för att säkerställa att ni har all nödvändig information om era system och att eventuella servicebehov hanteras korrekt och effektivt.

Oavsett storleken på ert projekt eller de specifika krav ni har, kan ni lita på att vi levererar pålitliga och professionella serviceavtal för era installationer. Vårt mål är att erbjuda er den bästa lösningen för att säkerställa att era system och utrustning fungerar smidigt och att ni får långvarig nytta av era investeringar. Vi strävar efter att vara er pålitliga partner och leverera högkvalitativ service och support för att säkerställa er fulla tillfredsställelse och långsiktig framgång.

Gäller alla våra produkter

Vi är stolta över att kunna erbjuda omfattande serviceavtal och reparation inom alla våra områden. Oavsett om ni har en komplex installation eller en mer standardiserad lösning kan ni lita på vår breda kunskap och erfarenhet för att tillhandahålla skräddarsydda och optimerade lösningar som exakt möter era specifika behov.

När det gäller serviceavtal är vårt mål att vara er pålitliga och långsiktiga partner. Vi strävar efter att erbjuda er en smidig och bekymmersfri upplevelse genom att ta hand om alla era servicebehov. Genom att välja oss kan ni vara trygga i vetskapen om att era system och utrustning kommer att få regelbunden och proaktiv service av vårt team av professionella och erfarna tekniker. Vi är dedikerade till att hålla era system i optimalt skick och att maximera deras prestanda, tillförlitlighet och livslängd.

Vårt team av tekniker är välutbildade och uppdaterade med den senaste tekniken och branschstandarderna inom våra områden. Vi har både den tekniska kompetensen och resurserna för att utföra service och reparationer på ett effektivt och professionellt sätt. Oavsett om det handlar om rutinmässig underhåll, akuta reparationer eller uppgraderingar, kan ni vara säkra på att vi är redo att sätta våra kunskaper och expertis i arbete för att möta era behov.

Vi strävar efter att erbjuda er den bästa möjliga servicen och supporten. Vårt dedikerade team är tillgängligt för att svara på era frågor, ge teknisk rådgivning och säkerställa att ni får den nödvändiga supporten när ni behöver den. Vi värdesätter er fulla tillfredsställelse och är engagerade i att bygga långsiktiga relationer baserade på förtroende och kvalitet.

Genom att välja våra serviceavtal kan ni känna er trygga med att ni har en pålitlig partner som kommer att ta hand om era servicebehov och se till att era investeringar inom våra områden ger er maximal nytta och avkastning. Er framgång är vår framgång, och vi är engagerade i att vara er strategiska partner för lång tid framöver.

Kostnadsfritt serviceavtal

För att säkerställa att ni har felfria dörrmiljöer är det viktigt med serviceavtal.
Detta krav kan komma som en överraskning för många och uppfattas som en oväntad extra kostnad. Hos oss har vi dock valt en annan approach. Vi inkluderar alla serviceaspekter i priset, vilket innebär att ni slipper obehagliga överraskningar och extrakostnader längs vägen.

Genom att erbjuda en helhetslösning där serviceavtalet ingår, strävar vi efter att erbjuda en smidig och bekymmersfri upplevelse för våra kunder. Vi är medvetna om vikten av att upprätthålla en fungerande och pålitlig maskin och vi vill underlätta för er genom att ta hand om alla nödvändiga service- och underhållsåtgärder.

Vårt inkluderade serviceavtal innebär att ni kan vara trygga med att er maskin kommer att få regelbunden service och underhåll av våra professionella tekniker. Vi ser till att allt från rutinmässig kontroll och rengöring till eventuella reparationer eller uppgraderingar hanteras utan att ni behöver oroa er för extra kostnader. Vår målsättning är att er maskin alltid ska vara i optimalt skick och att ni kan dra full nytta av dess funktioner och prestanda utan bekymmer.

Genom att välja oss och vårt inkluderade serviceavtal kan ni fokusera på er verksamhet och vara säkra på att er maskin kommer att fungera på bästa sätt under garantiperioden. Vi strävar efter att erbjuda er den bästa möjliga servicen och supporten för att säkerställa er fulla tillfredsställelse och långvarig nytta av er investering.

Serviceavtal och reparation

Regelbunden service är viktig för att din säkerhetslösning ska fungera effektivt under en lång tid. Det är viktigt att se över anläggningen med jämna mellanrum, särskilt när tekniken åldras. Inom vissa anläggningar finns lagstadgade krav på provningar, underhåll och uppdateringar. Som avtalskund har du förtur vid oväntade händelser som kräver omedelbar åtgärd.

Ifall ni är ute efter att boka en service, vill göra en felanmälan eller är ute efter att få något åtgärdat omgående så kontakta oss per telefon eller via felanmälan på hemsidan.

Är du redo? Vi är det.