Lås & Beslag

Låssystem och behör

Vi är specialister på allt som rör lås, från installation till reparation och underhåll. Oavsett om ni behöver byta ut ett enskilt lås eller hela fastighetens låssystem, så står vi redo att hjälpa er.

Vi förstår att säkerhet är en hög prioritet för alla fastighetsägare och att varje fastighet har unika behov. Därför erbjuder vi en rad skräddarsydda lösningar som passar just era behov och budget. Vi har en bred erfarenhet inom branschen och är uppdaterade med de senaste teknikerna och innovationerna på marknaden för att kunna erbjuda er de mest effektiva och högkvalitativa produkterna som finns tillgängliga.

Lås & Cylindrar
Vi levererar och installerar nycklar & cylindrar från välkända EVVA & ASSA.
Oavsett om ni är ute efter att öka säkerheten på cylinder till en dörr, ett cylinderbyte efter att
nycklar tappats bort, ifall ni vill byta hela fastighetens cylindrar – då kan vi hjälpa er!
Tillsammans med er så upprättar vi ett låssystem anpassat efter era behov och önskemål.

Vi följer branschens standarder.

Entreprenad låssystem

Vi har också specialiserat oss på att genomföra installationer inom större projekt för lås och beslag. Oavsett om det gäller kommersiella fastigheter, offentliga byggnader eller andra omfattande projekt, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att automatisera och säkra låsmiljöer.

Våra erfarna installatörer är inte bara välutbildade inom olika fabrikat på marknaden, utan vi har också omfattande kunskaper och erfarenheter av att följa branschspecifika krav och standarder. Vi är väl förtrogna med relevanta regelverk, såsom utrymningskrav 179 och SIS, som är viktiga riktlinjer och bestämmelser för lås och beslag. Vi strävar alltid efter att uppfylla och överträffa dessa krav för att säkerställa att våra installationer är av högsta kvalitet och följer branschens bästa praxis.

Vi är också medvetna om betydelsen av korrekt dokumentation i vårt arbete. Vi förstår att fullständig transparens och korrekt underhåll och service är avgörande för låsmiljöer. Därför dokumenterar vi våra installationer noggrant och tillhandahåller relevant dokumentation i enlighet med gällande krav. Detta säkerställer att ni har all nödvändig information om era lås och beslag för att kunna hantera dem på bästa sätt.

Oavsett om ert projekt är av stor eller liten skala och vilka specifika krav ni har, kan ni lita på oss för pålitliga och professionella installationer av lås och beslag. Vårt mål är att erbjuda er den bästa lösningen för att automatisera och säkra era låsmiljöer, skapa en smidig och trygg tillträdesupplevelse för alla användare. Vi strävar efter att vara er pålitliga partner och leverera högkvalitativa resultat som överträffar era förväntningar.

Mekaniskt & Elektriska lås

Vi har expertisen att installera och hantera alla typer av lås, vilket ger er en omfattande lösning för att säkra era dörrmiljöer. Beroende på era behov och krav kan vi erbjuda både traditionella mekaniska lås och moderna elektroniska lås.

Traditionella mekaniska lås har varit standarden under lång tid. Dessa lås fungerar genom att man enbart låser upp med hjälp av en nyckel eller ett vred. De är pålitliga och beprövade, och vi kan installera och underhålla dessa lås med hög kompetens och noggrannhet.

Samtidigt utvecklas samhället allt mer mot en digital inriktning, och användningen av elektroniska lås blir allt vanligare. Elektroniska lås kan vara kopplade till olika system, såsom dörrautomatik, passersystem eller porttelefoner. Genom att integrera dessa lås med era andra produkter i dörrmiljön kan ni skapa en mer sofistikerad och anpassad säkerhetslösning. Elektroniska lås ger er möjlighet att ha bättre kontroll över åtkomst, loggning och övervakning av era dörrar.

Vi har kunskap och erfarenhet av att integrera lås mot era andra dörrprodukter för att skapa en sammanhängande och effektiv lösning. Vårt mål är att erbjuda er en sömlös och säker dörrmiljö där låsen fungerar i harmoni med övriga system. Vi kan anpassa installationen efter era specifika behov och se till att era lås integreras smidigt och tillförlitligt med era befintliga dörrkomponenter.

Oavsett om ni väljer mekaniska lås eller elektroniska lås, kan ni lita på vår expertis och professionalism för att leverera högkvalitativa installationer och integreringar. Vi strävar efter att erbjuda er den bästa lösningen för att säkra era dörrmiljöer och uppfylla era unika behov för åtkomstkontroll och säkerhet.

Kostnadsfritt serviceavtal

För att säkerställa att era lås går bra över tid så är det viktigt att man har ett serviceavtal och att regelbunden service utförs.
Detta kan komma som en överraskning för många och uppfattas som en oväntad extra kostnad. Hos oss har vi dock valt en annan strategi. Vi inkluderar alla serviceaspekter i priset, vilket innebär att ni slipper obehagliga överraskningar och extrakostnader längs vägen.

Genom att erbjuda en helhetslösning där serviceavtalet ingår, strävar vi efter att erbjuda en smidig och bekymmersfri upplevelse för våra kunder. Vi är medvetna om vikten av att upprätthålla fungerande och pålitliga lås och beslag, och vi vill underlätta för er genom att ta hand om alla nödvändiga service- och underhållsåtgärder.

Vårt inkluderade serviceavtal innebär att ni kan vara trygga med att era lås och beslag kommer att få regelbunden service och underhåll av våra professionella tekniker. Vi ser till att allt från rutinmässig kontroll och rengöring till eventuella reparationer eller uppgraderingar hanteras utan att ni behöver oroa er för extra kostnader. Vår målsättning är att era lås och beslag alltid ska vara i optimalt skick och att ni kan dra full nytta av deras funktioner och prestanda utan bekymmer.

Genom att välja oss och vårt inkluderade serviceavtal kan ni fokusera på er verksamhet och vara säkra på att era lås och beslag kommer att fungera på bästa sätt under garantiperioden. Vi strävar efter att erbjuda er den bästa möjliga servicen och supporten för att säkerställa er fulla tillfredsställelse och långvarig nytta av era investeringar i lås och beslag.

Låssmed byter lås

Våra kvalificerade låstekniker är experter på att reparera och underhålla lås, cylindrar och handtag för att se till att de fungerar optimalt och säkert. Vi är väl medvetna om att problem med lås kan uppstå när som helst och det är därför vi har en flexibel och snabb service som passar er.

Elslutbleck och elektromekaniska låshus
Elslutbleck och elektromekaniska låshus underlättar vardagen, men de kräver underhåll och
ibland så behöver de bytas ut. Vi både utför service och nyinstallation av elslutbleck & elektriska låshus. Om det är en äldre fastighet så finns det en stor sannorlikhet till att vi kan uppgradera era befintliga elslutbleck från en äldre modell till en ny och modern – förutom att det
ökar säkerheten och tillförlitligheten så är de nya modellerna oftast billigare i inköp.

Trycken & Handtag
Vårt sortiment av trycken är också omfattande, med många olika material och finishar som krom, brunoxid, mattborstad krom, matt mässig och högglanspolerad mässing. Vi kan också erbjuda dörrtrycken med trädetaljer för en mer traditionell look. För att uppnå en enhetlig stil kan vi erbjuda beslag som matchar dina trycken och detaljer som siffror till huset i matchande färg och finish. Vi kan även hjälpa dig med detaljer som toalettbeslag och nyckelskyltar till innerdörrar.

Är du redo? Vi är det.