Övrig säkerhet

Vi är stolta över att vara en helhetsleverantör som kan tillgodose alla dina säkerhetsbehov. Oavsett om du behöver en enklare installation eller en mer omfattande säkerhetslösning för större anläggningar, kan vi hjälpa dig.

 

Vi är specialiserade på installation av vägpollare som är utmärkta för att förhindra framfart av obehöriga fordon. Förutom manuella pollare erbjuder vi även automatiska vägpollare som kopplas till ett passersystem, vilket möjliggör en automatisk hantering av pollaren och ökar säkerheten ytterligare.

blank

Vi samarbetar också med våra branschkollegor för att kunna erbjuda säkerhetsanläggningar utomhus. Vi kan installera grindar, dörrar och säkerhetsstaket för att säkerställa att din anläggning är säker från yttre hot. Våra produkter är utformade för att tåla tuffa utomhusmiljöer och för att ge dig en trygg och säker miljö för dina anställda och din verksamhet.

 

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra olika säkerhetslösningar och hur vi kan hjälpa dig att skydda din verksamhet på bästa möjliga sätt.

Är du redo? Vi är det.